LEGO® Duplo 10939 T-rex a Triceratops na úteku

od 2 + rokov
nie je skladom
Kód produktu: 10939
Počet kociek: 36

Stavebnice zo série Jurský svet pre malých milovníkov dinosaurov

29.49 €
-
+
NIE JE SKLADOM

POPIS:

Táto stavebnica LEGO® DUPLO® Jurský svet: T-rex a triceratops na úteku (10939) je plná zábavných funkcií a akčných scén z filmu Jurský svet, takže malí milovníci dinosaurov, ktorí ju dostanú ako darček, určite zarevú od radosti. Stavebnica s dinosaurmi na rozvoj schopností Keď cez ikonické brány Jurského sveta na scénu vtrhne T-rex, musia malí milovníci dinosaurov pomôcť Owenovi zachrániť mláďa triceratopsa a odniesť ho do bezpečia na jeho motorke. Brány aj tlama T-rexa sa dajú otvárať a nechýba ani elektrický plot a parádna motorka s priestorom pre Owena aj mláďa triceratopsa na sedadle – táto stavebnica oplýva vzrušujúcimi akčnými a zábavnými prvkami, ktoré rozvíjajú staviteľské schopnosti, tvorivé myslenie a fantáziu detí. Praktické a nápadité stavebnice na hranie scénok pre batoľatá Hračky LEGO DUPLO zaručujú predškolákom bezbrehú zábavu, priestor sa sebavyjadrenie a príjemné chvíľky strávené

POPIS:

  • LEGO® DUPLO® Jurský svet: T-rex a triceratops na úteku (10939) je stavebnica a pútavá, ktorá prináša malým milovníkom dinosaurov praktické akčné scény a ponúka zábavný rozvoj schopností.
  • Obsahuje do Jurského sveta s bránou, ktorá sa dá otvárať a zatvárať, veľkého T-rexa s pohyblivou tlamou, mláďa triceratopsa a figúrku cvičiť dinosaurov, Owena Gradyho, s jeho motorkou.
  • Malí milovníci dinosaurov musia chytiť T-rexa na úteku a zachrániť mláďa triceratopsa, čo ich inšpiruje k nekonečným nápaditým dobrodružstvám a poskytne im množstvo možností na vzdelávanie hravou formou.
  • V tejto stavebnici pre predškolákov chýba naozaj nič. Deťom vo veku od 2 rokov budete rozvíjať základné zručnosti pri tvorivom stavaní zvierat, starostlivosti o nekonečný vek, neustáleho nápadu akčných scén a hrách.
  • Táto univerzálna stavebnica meria vyše 18 cm na výšku, 48 cm na šírku a 13 cm do hĺbky a ponúka kopu zábavy.
  • Vďaka jednoduchému tlačenému návodu sa môžu rodičia so svojimi najmenšími ľahko podeliť o zábavný zážitok zo stavania a vzácne okamihy v ich vývoji.
  • Všetky stavebnice LEGO® DUPLO® sú navrhnuté odborníkmi a obsahujú pestrofarebné kocky pre batoľatá a nápadité prvky, ktoré nabádajú k nekonečným hrám na rozvoj schopností.
  • Stavebnice LEGO® DUPLO® spĺňajú prísne normy kvality v odvetví, vďaka čomu môžu drobné pršteky vašich detí kocky ľahko dvíhať, skladať a oddeľovať. 
10939
Stavebnice LEGO® DUPLO® Jurský svět
Stavebnice LEGO® DUPLO® Jurský svět
Užijte si dobrodružství v Jurském světě a podpořte předškoláky v rozvoji klíčových dovedností.
Tvůrčí akce s dinosaury
Tvůrčí akce s dinosaury
Tato stavebnice pro děti od 2 let obsahuje 36 dílků a najdete v ní T-Rexe, mládě triceratopse a figurku Owena s parádní motorkou.
LEGO® DUPLO® Jurský svět T-rex a triceratops na útěku
Nápaditá dinosauří zábava
Nápaditá dinosauří zábava
Děti mohou pečovat o mládě triceratopse a velkého T-Rexe.
Figurka Owena Gradyho
Figurka Owena Gradyho
Owen přijíždí na pomoc na své skvělé motorce.
Ikonická brána Jurského světa
Ikonická brána Jurského světa
Děti si postaví slavnou bránou a oplocení.
Díky jednoduchému návodu bude stavění hračka
Díky jednoduchému návodu bude stavění hračka
Srozumitelný tištěný návod zajistí, že rodiče a děti čeká příjemný stavitelský zážitek.
Různorodé tvůrčí stavění
Různorodé tvůrčí stavění
Model měří přes 18 cm na výšku, 48 cm na šířku a 13 cm do hloubky a můžete jej kombinovat s dalšími sadami LEGO® DUPLO®.