LEGO® Ninjago 71738 Zaneova bitka s titanskými robotmi

od 9 + rokov
skladom
Kód produktu: 71738
Počet kociek: 840

Akčná stavebnica bitky s robotom zo sveta NINJAGO®

POPIS:

Nechajte svojich malých fanúšikov nindžov zažívať napínavé scény z piatej série televízneho seriálu LEGO® NINJAGO® s touto vynovenou stavebnicou Zaneova bitka s titanskými robotmi (71738). Robot má polohovateľné nohy a ruky, v ktorých drží meč a rotujúcu reťazovú pílu. Okrem toho na ňom nájdete dva pružinové vystreľovače a kokpit pre minifigúrky nindžov. Deti si túto vylepšenú modernú verziu pôvodného robota zamilujú. Hodiny zábavy pre vášnivých fanúšikov sveta NINJAGO Táto nindža hračka obsahuje štyri minifigúrky: nindžov Zanea a Jaya (zberateľskú verziu), ako aj dvoch prízračných bojovníkov (Ghoultara a prízračného lukostrelca). Všetci sú vyzbrojení cool zbraňami vrátane luku so šípom a kosáka, ktoré sú zárukou nekonečnej zábavy pri bojoch vo svete NINJAGO. Zberateľská verzia Jaya (novinka na január 2021) je špeciálna zlatá zberateľská figúrka, ktorou chceme osláviť 10 rokov hračiek zo sveta N

POPIS:

  • LEGO® NINJAGO® Legacy Zaneova bitka s titanskými robotmi (71738) je modernou vylepšenou verziou klasickej stavebnice. Pripraviť robota s nastaveniami polohy s reťazovou pílou, ktorej deti môžu slúžiť na vytváranie napínavých súbojov.
  • Akčná bojová stavebnica obsahuje štyri minifigúrky z piatej série televízneho seriálu NINJAGO®: nindžov Jaya (zberateľskú verziu) a Zanea, ako aj prízračných bojovníkov Ghoultara a prízračného lukostrelca. Všetci sú vybavení cool zbrane.
  • Táto úžasná hračka robota umožňuje meniť polohu rúk a nôh. V rukách drží meč a reťazovú pílu a obsahuje dva pružinové vystreľovače. To všetko môžu deti využívať pri vytváraní akčných príbehov.
  • Stavebnica obsahuje zlatú zberateľskú minifigúrku Jaya s malým stojanom na oslavu desiateho výročia NINJAGO® hračiek.
  • Nepremeškajte ďalšie špeciálne zberateľské zlaté minifigúrky v ďalších NINJAGO stavebniciach: Turnaj živlov (71735), Strelec balvanov (71736) a Kaiovo červené superauto (71737).
  • Táto 840-dielna nindža stavebnica ponúka zábavu a odmeňujúcu staviteľskú výzvu pre deti vo veku od deviatich rokov. Predstavuje skvelý narodeninový alebo prázdninový darček pre deti, ktoré milujú LEGO stavebnice a akciu s nindžami!
  • Bitka so Zaneovým titanským robotom meria viac než 26 cm na výšku, 9 cm na dĺžku a 15 cm na šírku. V prestávkach medzi hrami skvele vynikne ako výstavný kúsok v detskej izbe.
  • LEGO® NINJAGO® ponúka úžasnú kolekciu cool stavebníc, ktoré vyčaria úsmev na tvári každého dieťaťa a umožnia mu osvojovať si pozitívne zručnosti, ktoré sa im zídu v živote, formou vzrušujúcich dobrodružstiev s hrdinskými nindžami.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z tých najkvalitnejších materiálov, aby ich bolo možné vždy dobre oddeliť. Nepotrebujete na to zručnosti nindžov!
  • LEGO® kocky spĺňajú prísne bezpečnostné normy, takže deti sú pri hre s nimi v bezpečí.
71738
Prožijte znovu vzrušující bitvy nindžů!
LEGO® NINJAGO® Zaneův robot
Prožijte znovu vzrušující bitvy nindžů!
Fanoušci nindžů si zamilují přehrávat oblíbené akční scény z 5. řady televizního seriálu NINJAGO® s touto stavebnicí, ve které nechybí detailní polohovatelný robot a 4 minifigurky připravené do akce: Zane, Legacy Jay, Ghoultar a přízračný lukostřelec.
Zlatý Jay – limitovaná edice
Ve stavebnici najdete sběratelskou zlatou minifigurku Jaye, která byla vydána ku příležitosti oslavy 10. výročí hraček NINJAGO®. Sběratelé se mohou těšit na 4 zlaté nindži.
Zlatý Lloyd – limitovaná edice
Stavebnice Turnaj živlů (71735) se může pyšnit sběratelskou zlatou minifigurkou Lloyda, která byla vydána ku příležitosti oslavy 10. výročí hraček NINJAGO®.
Zlatý Kai – limitovaná edice
Stavebnice Odstřelovač balvanů (71736) ukrývá sběratelskou zlatou minifigurku Kaie, která byla vydána ku příležitosti oslavy 10. výročí hraček NINJAGO®.
Zlatý Cole – limitovaná edice
Ve stavebnici Kaiův červený bourák (71737) najdete sběratelskou zlatou minifigurku Colea, která byla vydána ku příležitosti oslavy 10. výročí hraček NINJAGO®.
Propracovaný robot slibuje napínavé bitvy
Spousta parádních funkcí
Propracovaný robot slibuje napínavé bitvy
Tento úžasný robot všem fandům NINJAGO® zaručí spoustu hodin vzrušující akce. Je zcela pohyblivý a v arzenálu má meč, točící se pilu a 2 vystřelovače, a jeho kokpit navíc pojme minifigurky nindžů. Na nic nečekejte a vrhněte se do bitvy!
Neomezené stavění a hraní
Epická akce s nindži
Neomezené stavění a hraní
Stavebnice, která čítá 840 dílků, nabízí dětem od 9 let obohacující stavitelský zážitek, jehož výsledkem bude nespočet dobrodružství s úžasným robotem, hrdiny Zanem a Jayem a jejich protivníky, hrozivými přízračnými válečníky.
Dokonalý dárek pro malé nindži!
Kreativní zábava bez konce
Dokonalý dárek pro malé nindži!
Tato sada, ve které najdete 4 parádní minifigurky a polohovatelného robota vyzbrojeného 2 vystřelovači, představuje skvělý narozeninový či vánoční dárek pro všechny milovníky LEGO® modelů a akčních příběhů s nindži – ať už si je budou přehrávat sami, nebo v partě kamarádů.